دوره بازرسی جوش
سیستم وبلاگ دهی

مصرف غذاهای کنسرو شده به سیستم گوارش آسیب می رساند

مجله تفریحی و سرگرمی گزارش می دهد: مصرف غذاهای کنسرو شده به سیستم گوارش آسیب می رساند در مجله سرگرمی و تفریحی 24 :

به گزارش خبرنگار گروه خبری مجله تفریحی و سرگرمی 24 به نقل از مهر، مطالعه محققان دانشگاه بینگامتون نیویورک نشان داد که نانوذرات اکسیدروی موجود در پوشش برخی کالاهای کنسروشده که معمولا برای خواص ضدمیکروبی و پیشگیری از تغییررنگ مواد خوراکی تولیدکننده سولفور مناسب است، تاثیر منفی بر عملکرد دستگاه گوارش انسان دارد.

«گرتخن مالر»، استادیار دانشگاه، در این باره می گوید: «ما دریافتیم نانوذرات اکسیدروی موجود در غذاهای کنسروشده می تواند موجب تغییر در شیوه جذب مواد مغذی توسط روده یا تجلی پروتئین و ژن سلول روده شود.»

محققان دریافتند غذاهای کنسروشده ۱۰۰ برابر میزان مجاز مصرف روزانه زینک (روی)، حاوی این ماده هستند.

به گفته محققان، اکسید روی موجب از بین رفتن سطح سلول های جاذب روده شده و در نتیجه جذب مواد مغذی کاهش می یابد.

محققان می گویند برخی نانوذرات موجب سیگنال دهی التهاب شده که در نتیجه می تواند نفوذپذیری مدل روده را افزایش دهد. همچنین این وضعیت موجب می شود ترکیباتی که اجازه ورود به جریان خون ندارند، وارد خون می شوند.

مجله تفریحی و سرگرمی - کلیه خبرها به نقل از روزنامه ها و خبرگزاری های مورد تایید وزارت ارشاد ذکر شده اند و مجله تفریحی و سرگرمی 24 مسئولیتی در قبال محتوا نخواهد داشت


مشاهده : مصرف غذاهای کنسرو شده به سیستم گوارش آسیب می رساند

مصرف غذاهای کنسرو شده به سیستم گوارش آسیب می رساند

11 April 2018 | 8:48 pm

طراحی سایت در اصفهان
درج آگهی رایگان