دوره بازرسی جوش
سیستم وبلاگ دهی

مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر بیماری کبد چرب همراه است

مجله تفریحی و سرگرمی گزارش می دهد: مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر بیماری کبد چرب همراه است در مجله سرگرمی و تفریحی 24 :

به گزارش خبرنگار گروه خبری مجله تفریحی و سرگرمی 24 به نقل از مهر، محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده ممکن است خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش دهد.

«شیرا زلبر ساگی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «کبد چرب غیرالکلی به عنوان جزء کبدی سندرم متابولیک، همراه با مقاومت به انسولین و التهاب به عنوان عوامل کلیدی در پاتوفیزیولوژی آن تلقی می شوند.»

محققان اذعان می کنند افرادی که گوشت قرمز زیاد مصرف می کنند عمدتا مردان جوان هستند و دارای شاخص توده بدنی بالاتر، مصرف کالری بیشتر و الگوی متابولیکی بدتری هستند.

همچنین افرادی که مقادیر زیاد گوشت قرمز با شیوه پخت نامناسب از جمله سرخ شده یا کباب شده مصرف می کنند، دارای میزان بالا HCA (آمین های هتروسایکلیک) هستند و از اینرو بیشتر در معرض ابتلا به مقاومت انسولین قرار دارند.

زلبر ساگی در ادامه عنوان می کند: «سبک زندگی ناسالم غربی نقش اساسی در ابتلا و پیشرفت بیماری کبد چرب دارد چراکه عمدتا با عدم تحرک فیزیکی و مصرف بالا فروکتوز و چربی اشباع شده همراه است.»

این مطالعه شامل ۳۵۷ شرکت کننده در رده سنی ۴۰ تا ۷۰ سال بود.

مجله تفریحی و سرگرمی - کلیه خبرها به نقل از روزنامه ها و خبرگزاری های مورد تایید وزارت ارشاد ذکر شده اند و مجله تفریحی و سرگرمی 24 مسئولیتی در قبال محتوا نخواهد داشت


مشاهده : مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر بیماری کبد چرب همراه است

مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر بیماری کبد چرب همراه است

28 March 2018 | 2:36 am

طراحی سایت در اصفهان
درج آگهی رایگان